Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Creoform Köksblogg

Trend
Jan 11, 2023

Kökstrender förr

Hur såg egentligen kökstrenderna ut förr i tiden? Är det några kökstrender som lever kvar än idag? Vi på Creoform har dykt ner i kökets trender sen tidigt 1800-tal fram till 2000-talet.

Kök
May 5, 2020

Köksinspiration - Platsbyggt kök i shakerstil

Ett exklusivt, varmt och välkomnande kök i shakerstil med perfekt platsbyggd känsla och infällda luckor.

Kök
Apr 8, 2020

Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Ett gediget, värmande kök som tillför lite stabilitet i en värld av kaos. Rustikt, rofyllt och lantligt kök med känslan av platsbyggt.

Kök
Mar 6, 2020

Köksinspiration - Milano Duvblå

Vi välkomnar våren med månadens köksinspiration - Milano Duvblå. Blå är enligt Pantone årets färg som har valt ut färgen Classic Blue inför 2020. Färgen ska symbolisera tidlöshet, lugn, elegans och enkelhet - Något vi verkligen kan säga om det här köket!

Kök
Feb 19, 2020

Köksinspiration - London White

Ett vitt kök är tidlöst, fräscht och känns alltid modernt. Månadens köksinspiration är ett helvitt kök med målade London-luckor som har snygga infällda kanter istället för beslag.

Trend
Jan 21, 2020

Kökstrender 2020

Ett nytt decennium är här. Hur kommer 2020 se ut? Vilka trender kommer vi att se? Vi på Creoform har trendspanat och gjort en sammanställning här om vad vi tror blir kökstrenderna för 2020.

Kök
Jan 15, 2020

Köksinspiration - Milano White

Detta kök är ett modernt svartvitt bistrokök med Milano-luckor och en stor köksö i mitten som både skapar mycket förvaring och stor arbetsyta. Är du sugen på ett svartvitt kök? Här är några saker att tänka på.

Trend
Nov 4, 2019

Hantverket är på väg tillbaka!

Det rena hantverket har varit hotat en längre tid när hantverk ersattes av industri och fabrikstillverkade produkter. Men nu ser det ut som att hanverket äntligen har återfått sin status.

Trend
Oct 28, 2019

Höstens trendfärger

Höstens färger är dämpade och jordnära som inspirerats av naturen, skogen och havet. En färgskala som har en tendens att ge ett harmoniskt intryck och som gör att vi kan koppla av. Jordnära kulörer är färger som aldrig kommer gå ur tiden! Vilken färg ska du välja? Vad sägs om ett grönt kök med skogssköna drömmar?

Kök
Oct 14, 2019

Köksinspiration - En modern klassiker

Månadens köksinspiration är en klassiker i lantlig stil, men med en modern touch.

Välkommen till köksbloggen

Här hittar du mängder av köksinspiration, trender, tips och nyheter.

Läs om allt från köksmodeller och produkter, olika köksstilar så som t.ex. lantligt, modernt, bistro, klassiskt m.m. Olika färger i köket som t.ex. grått kök, det oerhört populära svarta köket, blått kök eller varför inte grönt kök? De senaste kökstrenderna som t.ex. att odla i köket, ta in olika material i köket, som t.ex. nordiska träslag, sten eller metall. Eller läs om olika tips hur du kan inreda köket eller vad du ska tänka på inför att renovera köket eller förnya köket. Och få olika tips och trix kring ditt kök, måttbeställda luckor, köksinredning eller förvaring i köket m.m.

Från drömmar och visioner till
ett komplett nytt kök eller nya köksluckor.

Vare sig du ska förnya köket med nya köksluckor eller förändra ditt kök från grunden hittar du här ett av marknadens största utbud av modeller, material, kulörer och tillbehör. Om du undrar något, guidar våra köksspecialister dig gärna.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.