Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Måttbeställda köksluckor efter dina egna mått.

Creoform Kök tillverkar måttbeställda köksluckor för alla typer av kök.

Att byta köksluckor är både enklare och en mer kostnadseffektiv köksrenovering. Skapa enkelt nytt liv i köket utan att behöva riva ut allt. Vi på Creoform Kök tillverkar måttbeställda köksluckor och lådsystem som passar för alla kök, både till nya och gamla stommar. Det kan finnas flera anledningar till att byta köksluckor. Har du tröttnat på färgen eller stilen? Är luckorna gamla och slitna? Har du ett knepigt hörnskåp som behöver specialmått? Eller har du gjort om en del av köket och behöver fler luckor som passar de gamla? Oavsett så har vi en lösning åt dig. På vår egen fabrik i Västmanland tillverkas ett stort antal kök och köksluckor, alla skräddarsydda.

Robus Ask är en kökslucka i trä. Här målad i färgen pärlgrå. Träådringen går igenom köksluckan och ger den ett vackert uttryck. Ett ljust, klassiskt kök.

Måttbeställda köksluckor

Anledningarna till att man kan behöva måttbeställda köksluckor kan vara allt från att man har ett äldre kök där luckmåtten inte längre hittas på marknaden, till att man önskar köksstommar som är specialanpassade till egna önskemål eller rummets form. Vi tillverkar alla luckor efter beställning och utifrån dina egna mått. Det betyder att vi ser till att du får nya måttbeställda köksluckor som är perfekt anpassade efter ditt behov, och med en fantastisk kvalitet som kommer att hålla i många årtionden framåt.

Detaljbild på en ramlucka, en kökslucka med klassisk stil. Köksluckan Carat i kulören Pärlgrå. En hand öppnar köksluckan.

Köksluckor för specialmått

Det är så lätt att tänka att ett kök måste utformas enligt standardutbudet på marknaden, men om du istället utgår ifrån dina behov och önskemål så finns det otroligt stora möjligheter att skapa ett kök som är perfekt anpassat till just det som du vill ha.

Om du har en bostad med en annorlunda planlösning eller kanske en storlek på rummen som inte passar in med standardmått kan det behövas köksstommar och köksluckor som har specialmått. Likaså om du har önskemål om anpassade köksskåp för att enkelt passa in porslin, glas eller kastruller som inte passar i ordinarie köksskåp kan det finnas behov av att skapa ett platsbyggt kök där givetvis även luckorna måste anpassas.


Ett svart kök med släta köksluckor och stålhandtag. En bänkskiva i granit. Kök Tidö Exclusive med en platsbyggd känsla.

Nya luckor på gamla stommar

En vanlig anledning till att man kan behöva måttanpassade köksluckor är att man har ett äldre kök som det inte längre tillverkas luckor eller dörrar till. Om stommen är i gott skick finns det ingen anledning att riva ut hela köket. Då är det istället bättre att bara ta fram måttbeställda köksluckor som ger köket nytt liv. I kombination med att slipa och måla stommarna får du ett kök som ser ut som nytt. Många gånger är äldre kök byggda i massivt trä vilket ger en oslagbar livslängd och solid känsla.

Skulle du kanske ha ett funkiskök eller ett annat äldre kök där bara några enstaka luckor har blivit slitna så kan vi givetvis renovera eller ersätta dessa. Kanske har något hörn fått en skada eller så har någon av luckorna slagit sig så att de inte längre sluter tätt. Då kan det räcka med att ersätta dessa. Vi kan göra kopior som stämmer överens med äldre förlagor.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vill du ha nya köksluckor
till ditt IKEA-kök?

Våra kunder undrar ofta om vi kan hjälpa dem med nya köksluckor till deras gamla IKEA stommar. Självklart kan vi det. Vi tillverkar måttbeställda köksluckor som passar till alla kök, inklusive IKEA:s kök FAKTUM och METOD. Hos oss kan du hitta en lösning för både köksluckor, lådfronter, täcksidor och tillbehör som passar ditt IKEA:s kök. Visste du att vi även tillverkar garderober och luckor till din övriga förvaring? Eftersom vi tillverkar måttanpassade köksluckor och lådfronter på beställning kan du få dem i vilka mått du vill!

Fyra enkla steg till dina nya måttbeställda köksluckor

—1

Planering

Välj vilken stil du vill ha på dina köksluckor från vårt breda utbud. Vi kommer gärna hem till dig och ditt kök på ett kostnadsfritt hembesök och hjälper dig! Tillsammans går vi igenom stil, färger, känsla, funktioner, material och planlösning.

—2

Anpassning

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov, önskemål och de utrymmen som finns. Du får ett nytt kök med skräddarsytt som standard och hederlig svensk kvalitet.

—3

Tillverkning

På vår svenska fabrik tillverkar vi ett stort antal kök och köksluckor. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

—4

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar ett nytt kök på att invigas.

Boka hembesök nu

Välj bland vårt stora utbud av köksluckor.

När du beställer dina luckor hos oss har du möjlighet att välja mellan en mängd olika stilar. Allt ifrån släta luckor till trä- och ramluckor. På så sätt kan du enkelt anpassa dem efter tycke och smak, oavsett om du önskar en modern eller klassisk utstrålning. Utforska våra olika luckmodeller, här nedan där du ser två olika utföranden. Behåll det som är bra och förnya ditt kök genom att byta köksluckor. Det finns ingen anledning att riva ut ett helt kök om stommen och inredningen är bra. Behåll kökets gamla stommar och sätt in nya köksluckor, så får du ett fräscht kök med minimal insats - till ett mycket attraktivt pris. Välj bland våra svensktillverkade skåpluckor för kök i olika material, modeller och färgnyanser.

Köksluckor i trä ger tidlös skönhet.

Köksluckor i trä
Köksluckor i trä
Köksluckor i trä
Köksluckor i trä
Köksluckor i trä

Målade köksluckor. Låt inspirationen färga ditt kök.

Målade köksluckor
Målade köksluckor
Målade köksluckor
Målade köksluckor
Målade köksluckor

Nya köksluckor med laminat. Kökets kameleont och slitvarg.

Köksluckor i laminat
Köksluckor i laminat
Köksluckor i laminat
Köksluckor i laminat
Köksluckor i laminat

Börja med ett gratis hembesök - oavsett vart du bor.

Ta första steget till nya måttbeställda köksluckor med ett hembesök med en av våra köksspecialister. Mötet är en helt kostnadsfri service som är till för att guida dig rätt till ditt nya drömkök. På hembesöket har vi med oss prover och går igenom stil, utföranden, färger, känsla, funktioner och material. Tillsammans går vi igenom vad som är viktigt för att du ska få drömköket att bli till verklighet.

Ett bord ovanifrån med kaffe, fika, köksluckor, beslag och knoppar utlagda. Fångar bilden av ett köksmöte.

Creoform tar dig hela vägen till
ett nytt kök med modern funktion.

Vi vill att ditt nya kök ska bli precis som du tänkt dig och helst överträffa dina förväntningar. Inte nog med att du har möjlighet att välja mellan olika stilar på dina köksluckor som t.ex. ramluckor eller släta luckor och olika material som t.ex. trä, ask, björk, al, ek eller laminat m.m. Utan du kan även välja helt valfri färg av alla kulörer i hela NCS-skalan.

Två kvinnor står och pratar om planlösningen för ett kök. Köksluckor ligger runtomkring dem, de håller på att välja vilja köksluckor de ska ha.

Välj bland våra utvalda kulörer...

Laminat Sammetsgrå matt

Trä - Ek Mattlackad

Laminat - Laserad Ek

Laminat - Äggvit matt

Ek rökt

Ek Brunbets

White

Mossgrön

Pärlgrå

Mossgrå

Duvblå

Sandbeige

... Eller en egen, valfri kulör från NCS-skalan.

Kostnadsfritt hembesök
helt utan köptvång.

Vi har köksspecialister
i hela Sverige.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.