Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Tillbaka till blogg

Köksinspiration - En modern klassiker

Månadens köksinspiration är en skön blandning av gammalt och nytt. Ett riktigt lantligt kök, med tidsenliga färgval och materialval som skapar en charmig, modern torpkänsla. Men istället för ett klassiskt vitt kök har det här köket målats i den ljusgrå färgen NCS S 2500-N. Modellen heter Rubin. Gråa kök är en trend som bara fortsätter att komma mer och mer, och som kan varieras till de flesta stilar. I månadens lantliga kök hittar vi vackert spröjsade vitrinluckor, bänkskivan Silestone Lagoon tillsammans med mörkt trägolv, samt handtagen Oxid - Knopp 98 & Skål 100 som inger en rustik känsla. Glöm inte att lägga märke till och beundra skåpens kanter som pryds av vackert dekorerade pilastrar. En tydlig känsla av kvalité och hantverk. Köksön i mitten är en modern lösning där man har tänkt på kökets användbarhet. Det är ett populärt inslag i många kök idag, vilket inte är en överraskning. Köksön skapar större rörelsefrihet att laga mat, fler förvaringsmöjligheter men även extra sittplatsen för sällskap eller att äta. Månadens köksinspiration är ett klassiskt lantligt kök med tidstypiska detaljer, men med nya moderna lösningar.

Vad behöver du tänka på inför ditt köksval?

När du ska välja kök bör du tänka igenom hur du vill att det ska användas, vad är viktigast för dig och din familj? Är du en blivande mästerkock eller behöver du en plats där barnen kan sitta och göra sina läxor? Hur många ska det finnas plats för och samtidigt? Vilken typ av mat kommer du att laga och vilka redskap behöver det finnas plats för? Tänk även på rörelsen i rummet, vilka rörelsestråk kommer att skapas, vart finns dörrar och fönster? Hur skapar ni utrymmen där det ej uppstår krockar eller för tajta passager om man möts två personer? Hör av dig till din närmsta Creoform återförsäljare så hjälper vi dig med köksplaneringen så att du får bästa lösningen för dig och din familj.

inläggets kategorier:

Fler spännande inlägg

Inspirerande kategorier

Vi tillverkar moderna kvalitetskök där anpassade lösningar är standard, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul.

Välkommen till oss på Creoform Kök.

Fler spännande blogginlägg

Trend

Kökstrender förr

Hur såg egentligen kökstrenderna ut förr i tiden? Är det några kökstrender som lever kvar än idag? Vi på Creoform har dykt ner i kökets trender sen tidigt 1800-tal fram till 2000-talet.

Kök

Köksinspiration - Platsbyggt kök i shakerstil

Ett exklusivt, varmt och välkomnande kök i shakerstil med perfekt platsbyggd känsla och infällda luckor.

Kök

Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Ett gediget, värmande kök som tillför lite stabilitet i en värld av kaos. Rustikt, rofyllt och lantligt kök med känslan av platsbyggt.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.