Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Förvandla och skapa nytt liv i köket genom
att byta köksluckor med Creoform Kök.

Att byta till nya köksluckor ger ditt kök ett nytt liv.

Behåll det som är bra i köket och förnya genom att byta köksluckor. Du kan enkelt förvandla ditt kök till en modern och inbjudande plats för umgänge och matlagning. Låt kökets gamla stommar vara kvar och sätt in nya köksluckor, så får du ett fräscht kök med minimal insats - till ett mycket attraktivt pris. Välj bland våra svensktillverkade köksluckor i olika material, modeller och färgnyanser. Allt det praktiska tar vi hand om.

Målade köksluckor. Låt inspirationen färga ditt kök.

Nya köksluckor med laminat. Kökets kameleont och slitvarg.

Köksluckor med handpolerad spegelglans.

Köksluckor av trä ger tidlös skönhet.

Creoform Kök hjälper dig hela vägen för att lyfta köket med nya köksluckor.

Vi guidar dig fram genom valet av nya köksluckor. När du väl valt tar vi hand om allt det praktiska. Först mäter vi på plats hemma hos dig, så att måtten blir exakta. Sedan tillverkar vi dina nya köksluckor, skräddarsydda för dig. Slutligen ser vi till att monteringen blir professionellt gjord och i avtalad tid.

—1

Mötet

Tillsammans går vi igenom dina funderingar kring saker som känsla, stil, färger, modeller och  material när du vill byta köksluckor. Du blir smidigt guidad, hela vägen fram till nya köksluckor. Gärna hemma hos dig!

—2

Anpassningar

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov och de utrymmen som finns. Du får skräddarsydda köksluckor som standard och hederlig svensk kvalitet.

—3

Tillverkning

Köksluckorna tillverkar vi här på vår svenska fabrik. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

—4

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar köket med nya köksluckor på att invigas.

Kostnadsfritt hembesök
helt utan köptvång.

Vi har köksspecialister
i hela Sverige.

Byta köksluckor? Glöm inte alla smarta kökstillbehör.

Går du i tankarna om att byta köksluckor och förnya ditt kök? Passa på att sätta in praktisk, smart och snygg förvaringsinredning i dina köksskåp och kökslådor. Mjukstängande lådor, rymliga utdragslådor som ger översikt, lättillgänglig källsortering och andra smarta lösningar får ditt kök att kännas riktigt modernt.

Rustik
Grytlåda med designside
Damixa Tradition Koppar
Subtil
Ikon
Fasett
Sten - Viscount White
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Valnöt Svart Hårdvax
Crystal Touch
Intra Universo
Lådsystem - välj mellan 2, 3, 4 eller 5 lådor
Intra Quadra
Fusion
Laminat - Silver sand
Borstad Metall 68 & 67
Tender
Laminat - Mika Nero
Intra Omnia
Intra Eligo
Smide 32

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.