Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Byt till nya köksluckor och ge köket nytt liv.

Hitta köksluckor som passar din stil.

Du kan enkelt förvandla ditt kök till en modern och inbjudande plats för umgänge och matlagning, utan att behöva riva ut hela köket. Behåll det som är bra och förnya köket genom att byta köksluckor, så får du ett fräscht kök med minimal insats - till ett mycket attraktivt pris.

Vi har kanske marknadens största utbud av köksluckor på över 30 olika luckmodeller som passar alla sorters kök och köksstilar. I vårt sortiment kan du välja fritt på allt från klassiska köksluckor, köksluckor i massivt trä, till mer minimalistiska köksluckor. För att skapa köksinredning anpassad efter just dina behov, tillverkas alla köksluckor på beställning - måttanpassat efter ditt nya eller befintliga kök.

Målade köksluckor. Låt inspirationen färga ditt kök.

Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.

Nya köksluckor med laminat. Kökets kameleont och slitvarg.

Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.

Köksluckor i trä ger tidlös skönhet.

Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.
Köksluckor i olika modeller och stilar.

Måttbeställda köksluckor
efter dina egna mått

Är du ute efter måttbeställda köksluckor? Anledningarna till att man kan behöva måttbeställda köksluckor kan vara allt från att man har ett äldre kök där luckmåtten inte längre hittas på marknaden, till att man vill skapa köksstommar som är specialanpassade. Måttanpassade köksluckor, lådfronter och lösningar öppnar upp en helt ny värld av frihet och funktion. Vi erbjuder måttbeställda köksluckor och lådsystem till befintliga eller nya stommar som passar för alla kök, helt efter dina önskemål. På vår egen fabrik i hjärtat av Västmanland tillverkar vi ett stort antal kök och köksluckor, alla skräddarsydda. Vi bokar gärna ett möte med dig för att tillsammans gå igenom vilka behov och möjligheter du och ditt kök har.

Måttbeställda köksluckor

Anledningarna till att man kan behöva måttbeställda köksluckor kan vara allt från att man har ett äldre kök där luckmåtten inte längre hittas på marknaden, till att man önskar skapa köksstommar som är specialanpassade till egna önskemål eller rummets form. Oavsett anledning så ser vi till att du får nya köksluckor som är perfekt anpassade för dina behov och med en fantastisk kvalitet som kommer att hålla i många årtionden framåt...

Köksluckor för specialmått

Om du har en bostad med en annorlunda planlösning eller kanske en storlek på rummen som inte passar in med standardmått kan det behövas köksstommar och köksluckor som har specialmått. Likaså om du har önskemål om anpassade köksskåp för att enkelt passa in porslin, glas eller kastruller som inte passar i ordinarie köksskåp kan det finnas behov av att skapa ett platsbyggt kök där givetvis även luckorna måste anpassas...

Nya köksluckor på gamla stommar

En annan anledning till att man kan behöva måttanpassade köksluckor är att man har ett äldre kök som det inte längre tillverkas luckor eller dörrar till. Om stommen är i gott skick finns det ingen anledning att riva ut hela köket. Då är det istället bättre att bara ta fram måttbeställda köksluckor som ger köket nytt liv. I kombination med att slipa och måla stommarna får du ett kök som ser ut som nytt. Många gånger är äldre kök byggda i massivt trä vilket ger en oslagbar livslängd och solid känsla...

Creoform Kök hjälper dig hela vägen för att lyfta köket med nya köksluckor.

Vi guidar dig fram genom valet av nya köksluckor. När du väl valt tar vi hand om allt det praktiska. Först mäter vi på plats hemma hos dig, så att måtten blir exakta. Sedan tillverkar vi dina nya köksluckor, skräddarsydda för dig. Slutligen ser vi till att monteringen blir professionellt gjord och i avtalad tid.

—1

Mötet

Tillsammans går vi igenom dina funderingar kring saker som känsla, stil, färger, modeller och  material när du vill byta köksluckor. Du blir smidigt guidad, hela vägen fram till nya köksluckor. Gärna hemma hos dig!

—2

Anpassningar

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov och de utrymmen som finns. Du får skräddarsydda köksluckor som standard och hederlig svensk kvalitet.

—3

Tillverkning

Köksluckorna tillverkar vi här på vår svenska fabrik. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

—4

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar köket med nya köksluckor på att invigas.

Kostnadsfritt hembesök
helt utan köptvång.

Vi har köksspecialister
i hela Sverige.

Ska du byta köksluckor? Glöm inte alla smarta kökstillbehör.

Går du i tankarna om att byta köksluckor och förnya ditt kök? Passa på att sätta in praktisk, smart och snygg förvaringsinredning i dina köksskåp och kökslådor. Mjukstängande lådor, rymliga utdragslådor som ger översikt, lättillgänglig källsortering och andra smarta lösningar får ditt kök att kännas riktigt modernt.

Revo 90
Kökslåda med redskapsinsats i lackad ek
Rustik
Sten - Viscount White
Laminat - Marmor Beige
Trä - Ek Vit
Laminat - Quartz Stone
Intra Horizon
Kökslåda med bestickinsats i lackad ek
Fusion
Grytlåda med topside
Laminat - Silver sand
Intra Frame
Sten - Steel Grey
Grytlåda med designside
Rostfri 103, Antik Tenn 102 & Matt krom 101
Intra Cristalite Primus
Intra Eligo
Rostfri look 105 & Krom 104
Laminat - Smoke Quarstone
LeMans II

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.