Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

En köksspecialist i ditt hem. Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köptvång.

Vid hembesöket tar köksspecialisten med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket. I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går ni igenom vad som är viktigt för att du ska få drömköket att bli till verklighet. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.

Hembesöket anser många vara guld värt. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut. Och det är dessutom kostnadsfritt, en trevlig service helt utan köptvång.

Boka ett hembesök idag - fyll i nedan så hörs vi snart!

Genom att boka ett hembesök och därmed lämna personuppgifter till Creoform Kök, godkänner ni att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.