Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Creoform Köksblogg

Trend
Jan 21, 2020

Kökstrender 2020

Ett nytt decennium är här. Hur kommer 2020 se ut? Vilka trender kommer vi att se? Vi på Creoform har trendspanat och gjort en sammanställning här om vad vi tror blir kökstrenderna för 2020.

Välkommen till köksbloggen

Här hittar du mängder av köksinspiration, trender, tips och nyheter.

Läs om allt från köksmodeller och produkter, olika köksstilar så som t.ex. lantligt, modernt, bistro, klassiskt m.m. Olika färger i köket som t.ex. grått kök, det oerhört populära svarta köket, blått kök eller varför inte grönt kök? De senaste kökstrenderna som t.ex. att odla i köket, ta in olika material i köket, som t.ex. nordiska träslag, sten eller metall. Eller läs om olika tips hur du kan inreda köket eller vad du ska tänka på inför att renovera köket eller förnya köket. Och få olika tips och trix kring ditt kök, måttbeställda luckor, köksinredning eller förvaring i köket m.m.

Från drömmar och visioner till
ett komplett nytt kök eller nya köksluckor.

Vare sig du ska förnya köket med nya köksluckor eller förändra ditt kök från grunden hittar du här ett av marknadens största utbud av modeller, material, kulörer och tillbehör. Om du undrar något, guidar våra köksspecialister dig gärna.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.