Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Tillbaka till blogg

Köksinspiration - Milano White

Nu är vintern här! Även om snön inte har lagt sig i hela landet än detta år så kommer månadens köksinspiration åtminstone med lite vit inspiration! Vitt är en färg som aldrig går ur tiden, och i kombination med svart blir det en riktig klassiker. Vitt och svart kan kombineras till nästan vilken stil som helst, allt från lantligt till modernt, och är ett enkelt val för de flesta. Oavsett om det gäller kläder, inredning eller kök så blir det alltid stilfullt när det kommer till svartvitt. 


Månadens köksinspiration är ett modernt svartvitt bistrokök med Milano-luckor och en stor köksö i mitten som både skapar mycket förvaring och stor arbetsyta. Vid köksön kan du både stå och laga mat vid den integrerade spisen, ta en fördrink tillsammans med dina gäster eller sitta och äta frukost vid kortändan av köksön, som fungerar som ett barbord. Det kontrastrika svartvita färgvalet och de stora ytorna skapar en minimalistisk och stilren känsla till köket. T.ex. de stora, släta köksluckorna i modellen Milano, de svarta läderhandtagen, det vita subway-kaklet och den stora svarta bänkskivan. Att tänka på med ett svartvitt kök

Om du också vill ha ett svartvitt kök kan det vara bra att tänka på storleken på ditt kök. Har du ett litet kök kan du låta de vita ytorna ta större plats, då vitt skapar en luftigare och ljusare känsla i rummet, och sen använda svarta detaljer och accessoarer som t.ex. stolar, lampor och handtag m.m. Men om du vågar och om du har ett stort kök kan du gå loss med det svarta och skapa dramatiska effekter. T.ex. ett helsvart kök med en vit bänkskiva. Ett lite lyxigare val är att använda en vit marmorskiva.


Eller varför inte testa olika färger på olika delar i köket? T.ex. svart på de övre skåpsluckorna och vitt på de undre? Eller dela upp köket i olika delar som t.ex. vitt där du lagar mat, och svart där du sitter och äter? Ta gärna in lite trä i köket för att lätta upp det kontrastrika svartvita med naturmaterial. Som t.ex. en bänkskiva i ek, eller stolar i ask. Det kan skapa en riktigt hemtrevlig känsla.


Vill du ha hjälp med att välja kök kan du kontakta din närmsta Creoform återförsäljare, eller ta kontakt med en av våra köksspecialister som guidar dig hela vägen.
inläggets kategorier:

Fler spännande inlägg

Inspirerande kategorier

Vi tillverkar moderna kvalitetskök där anpassade lösningar är standard, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul.

Välkommen till oss på Creoform Kök.

Fler spännande blogginlägg

Trend

Kökstrender förr

Hur såg egentligen kökstrenderna ut förr i tiden? Är det några kökstrender som lever kvar än idag? Vi på Creoform har dykt ner i kökets trender sen tidigt 1800-tal fram till 2000-talet.

Kök

Köksinspiration - Platsbyggt kök i shakerstil

Ett exklusivt, varmt och välkomnande kök i shakerstil med perfekt platsbyggd känsla och infällda luckor.

Kök

Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Ett gediget, värmande kök som tillför lite stabilitet i en värld av kaos. Rustikt, rofyllt och lantligt kök med känslan av platsbyggt.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.