Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Rita ditt eget kök. Var och när du vill.
- Påbörja resan mot ditt drömkök här

Kom igång nu!

Planera, ändra om och lägg till.
Obegränsade möjligheter.

Med ritprogrammet kan du göra din egen design till ditt nya kök. Använd programmet som inspiration och en grund innan du tar den vidare med en köksspecialist. Starta med ett standardrum, frihandsrita ett rum eller genom att öppna en tidigare sparad design. Välj din startpunkt och följ stegen längst upp på skärmen för att designa ditt kök. Du kan flytta fram och tillbaka mellan stegen. Du kan också använda ikonerna längst upp till höger för att spara en design, logga in med ett befintligt konto eller öppna en meny med extra alternativ.

—1

Starta

Börja med att starta igång ritprogrammet. Klicka på knappen "kom igång nu".

—2

rita

Måtta upp, välj modeller, material och kulörer och se ditt drömkök växa fram.

—3

Spara

Spara enkelt dina ritningar i ritprogrammet och namnge dem för att enkelt hitta tillbaka.

—4

boka möte

När du känner dig klar med din ritning kontaktar du oss för att boka ett möte med en av våra köksspecialister.

Rita ditt eget kök

Påbörja resan till ditt drömkök och planera upp ditt nya kök i vårt ritprogram. När du är nöjd kan du spara din ritning och gå igenom den tillsammans med en av våra köksspecialister.

Påbörja resan till ditt drömkök här

— öppna ritprogrammet

Köksinspiration

Rustikt och romantiskt.

Väggpanel med pärlspont i harmoni med pilasterprydda köksvitriner. Vägghyllan är tillverkad för att perfekt passa in mellan skåp och fönster. Spishäll i köksö och takhängd fläkt.

Rustikt och massivt på landet.

Tegel, takbjälkar och massivt trägolv - vad passar bättre här än en massiv trälucka? Huset är ett gammalt sädesmagasin och där köket är idag var tidigare drängbostaden.

Kök Carat Pärlgrå. Kökslucka med klassisk ram, ramlucka. Ett klassiskt lantligt kök i pärlgrå nyans och knoppar och blandare i mässing.

Med vårt ritprogram ser du ditt kök växa fram. Varför inte börja skissa redan idag?

Vi vill att ett nytt kök ska bli precis som du tänkte dig och helst överträffa dina förväntningar. Fräscht och nytt. Lätt att hålla rent, modernt och kanske med nya bekvämligheter, eller rent av med känslan av ett platsbyggt kök. En plats för njutning, vila och umgänge. Ett hjärterum att stolt bjuda in till. Rita ditt kök precis så som du vill ha det. Vi finns här för dig med vår expertis om du behöver den.

Ett grått kök i lantlig, klassisk köksstil. En kvinna står med sitt barn i famnen i köket och ser glada ut.

Kostnadsfritt hembesök
helt utan köptvång.

Vi har köksspecialister
i hela Sverige.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.