Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Köksinredning —
Bänkskivor

Bänkskivor

Creoform Kök har ett stort urval av bänkskivor i flera olika material där natursten, massivt trä och laminat tillhör favoriterna. Material som både håller och tål att tittas på. Utöver de bänkskivor som vi visar här kan din lokala köksspecialist visa dig många, många fler.

Natursten

Natursten är ett förträffligt material – vackert, funktionellt, så gott som evigt material, och det lyfter alla typer av interiörer.

Massivt trä

Med massivt trä får du in naturens rikedom och tidlösa lugn i köket. Vi har många olika träslag som du kan välja emellan. Känslan av trä är oslagbar för många.

Laminat

Laminat är extra tåligt och slitstarkt, och går att få i många kulörer och nyanser. Det imiterar också perfekt andra material som trä och marmor, för att nämna några. 

Bänkskivor både för nya kök och köksrenovering

Oavsett om du ska förändra ditt kök från grunden, eller förnya det, genom att till exempel byta köksluckor, lådor och bänkskivor, så har Creoform bänkskivorna du behöver. Väljer du att förnya ditt kök, skräddarsyr vi bänkskivorna så att de passar i ditt befintliga kök.

Sten - Bianco Carrara
Sten - Viscount White
Sten - Bianco Sardo
Sten - Bohus Grå
Sten - Bohus Röd
Sten - Steel Grey
Sten - Nero Angola
Sten - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Trä - Ek Snö Helstav
Trä - Ek Vit
Trä - Ek Skiffer
Trä - Ek Hårdvax Helstav
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Valnöt Svart Hårdvax
Trä - Ek Svart Helstav
Trä - Ek Svart Ebony

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.