Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Nytt kök på gång? Vi skräddarsyr efter dina mått.
Om du vill - med känslan av platsbyggt kök.

Vägen till
ett nytt kök
Se filmen om Creoform Kök

Söker du den rätta känslan i ett nytt kök?
Förvänta dig stordåd av oss på Creoform Kök.

Creoform Kök bygger på tanken om att ha Sveriges smidigaste tillverkning av köksinredning och basera allt på snygg design, hög kvalitet och riktigt bra service. Därför har vi skräddarsytt som standard och du kan välja ur ett av marknadens bredaste utbud. Du får ett nytt kök till ett riktigt bra pris.

Lantlig romantik i svart.

Fullt av vackra, genomtänkta detaljer. En känsla av exklusiv enkelhet.

Modern retro. Brunbetsad ek med tidlös känsla.

Tidlös, lite rå ton. Orkestrerad med brunbetsad ek och robusta distanser.

En skiffergrön oas.

Ett kök med vackra, lantliga detaljer. Med varm, modern känsla.

Naturen i möte med det moderna, avskalade.

Grafitgråa Verona i sällskap med Quadratus Ek.

Mossgrönt. Med svärta.

Rent och avskalat. Nedvarvat tempo skogens gröna.

Svartbetsad ek i skandinavisk stil.

Funktionell minimalism med varm, ombonad känsla.

Minimalistiskt och stilrent.

Effektfullt med köksluckornas tunna ram. Lackade hyllor och luckor i samma kulör.

En helhet. Med blandade luckmodeller och kulörer.

Ett kök med bistro-look. Med breda distanser, en harmonisk linje och en köksö i svart ask.

Vackert och naturligt träkök i ask med shaker stil och platsbyggd känsla

Den vackra luckmodellen Robus Ask kan man aldrig tröttna på. Luckan passar in i såväl minimalistiska som lantliga hem och kombinerar dessa två helt utmärkt.

Modernt och rejält kök med minimalistiska linjer

Ett kök med breda luckor som verkligen bjuder in. Modernt och stilrent utan att bli kalt och tråkigt.

Ett tidlöst och naturnära bistrokök

Här har vi ett härligt bistrokök i modern anda och med naturliga, skandinaviska inslag. Som gjort för puttrande grytor, ett perfekt tempererat vin och bra umgänge.

Smakfull elegans i ett mindre kök

Skandinaviskt. Medvetet. Vem sa att endast stora kök kan vara snygga?

Modernt kök med New York-feeling

Klassiskt industrikök med grå luckor och subway-kakel. En otroligt vacker induktionsspis från Bertazzoni i Heritage-serien. Beslag och detaljer i mässing. Extra lyx som skapar en riktig New York-känsla.

Med skogsskön grön känsla.

Kulören skulle kunna kallas skogsgrön. Lister mellan, över och under skåpen för tanken till platsbyggt. Någonstans i de norrländska skogarna står köket att finna.

Minimalistisk design. Köksö som ger möjligheter.

Minimalistiskt med stora släta luckor. Stilrena handtag. En köksö för kreationer, samvaro och vardagsbestyr. Färg och material efter tycke och temperament.

Som ett platsbyggt kök. Skräddarsytt för att rymma det goda livet!

Ett sekelskifteskök. Rejält, rustikt och med känslan av platsbyggt. Helinfällda köksluckor och lådor. Skräddarsytt med rejäla arbetsytor och förvaring för allt. Tidlös skönhet från golvsockel till takanslutning.

Minimalistiskt med stora inbjudande ytor.

Stora släta köksluckor med stilrena handtag och knoppar. Minimalism som skapar en vilsam känsla, en stil som har kommit att kallats bistro.

Ett nytt kök med platsbyggd känsla. Lite utöver det vanliga.

Lite striktare än ett sekelskifteskök, men med samma känsla som ett platsbyggt kök. De smäckra listerna mellan skåp och lådor bidrar till känslan. Rejäla arbetsytor ger plats för inspirerad matlagning och avslappnat umgänge.

Ett nytt kök designat för storstadskänslan.

Ett nytt kök med stora, släta och moderna ytor. Högblanka eller mattlackade. Ett striktare utseende med bredare luckor och lådor. Minimalism med infasade grepp istället för utanpåliggande handtag.

Högblankt. Aluminiumdetaljer.

Sobert. Överväldigande vitt. Insänkta grepp av aluminium, en lågmäld detalj som ger köket karaktär. Välj mellan högblankt och halvmatt utförande. Paris är en av våra storstadsmodeller.

Bondsk köksromantik.

Ett nytt kök med spännande vitrinlösningar där kryssade och raka spröjs samsas effektfullt. Dekorativt med undersköna krönlister och matchande vägghyllor.

Rustikt och massivt på landet.

Tegel, takbjälkar och massivt trägolv - vad passar bättre här än en massiv trälucka? Huset är ett gammalt sädesmagasin och där köket är idag var tidigare drängbostaden.

Rustikt och romantiskt.

Väggpanel med pärlspont i harmoni med pilasterprydda köksvitriner. Vägghyllan är tillverkad för att perfekt passa in mellan skåp och fönster. Spishäll i köksö och takhängd fläkt.

Rita ditt eget kök

Påbörja resan till ditt drömkök och planera upp ditt nya kök i vårt ritprogram. När du är nöjd kan du spara din ritning och gå igenom den tillsammans med en av våra köksspecialister.

Påbörja resan till ditt drömkök här

— öppna ritprogrammet

— läs mer

Creoform tar dig hela vägen till
ett nytt kök med modern funktion.

Vi vill att ett nytt kök ska bli precis som du tänkte dig och helst överträffa dina förväntningar. Fräscht och nytt. Lätt att hålla rent, modernt och kanske med nya bekvämligheter, eller rent av med känslan av ett platsbyggt kök. En plats för njutning, vila och umgänge. Ett hjärterum att stolt bjuda in till.

—1

Mötet

Tillsammans går vi igenom dina funderingar kring saker som känsla, stil, färger, funktioner, material och planlösning. Du blir smidigt guidad fram till ett nytt kök. Gärna hemma hos dig!

—2

Anpassningar

Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov och de utrymmen som finns. Du får ett nytt kök med skräddarsytt som standard och hederlig svensk kvalitet.

—3

Tillverkning

På vår svenska fabrik tillverkar vi ett stort antal kök. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

—4

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar ett nytt kök på att invigas.

Kostnadsfritt hembesök
helt utan köptvång.

Vi har köksspecialister
i hela Sverige.

Kökstillbehör som gör det lilla extra för ett nytt kök.

Ett nytt kök från oss ska kännas bekvämt länge. All köksinredning från oss är därför noga utvald med tanke på hållbarhet, design och funktion. Ett exempel på genomtänkt köksinredning är hörnskåpsutdraget där hyllplanen är belagda med en antiglidyta. Ett annat är all smart inredning till samtliga våra kökslådor som gör livet bekvämare. Innehållet blir lättåtkomligt och överskådligt och du får ordningen som du alltid velat ha. Omsorg om detaljer gör vardagen bättre. 

Sten - Bohus Grå
Arcad
Sten - Nero Angola
Tandem
Lådsystem - välj mellan 2, 3, 4 eller 5 lådor
Intra Quadra
Kökslåda
Intra Horizon
Grytlåda med topside
Mora MMIX K5
Tube
Kökslåda med bestickinsats och knivblock
Intra Qube
Smart flat
Innelådor
Rostfritt 45, 46, 47 & 48
Grytlåda med topside och orgastore
Intra Cristalite Primus
Laminat - Vit
Oxid 26 & Matt nickel 25
Oxid 40 & Antik Tenn 39

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.