Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Tillbaka till blogg

Köksinspiration - London White

Ett klassiskt vitt kök slår aldrig fel! Månadens köksinspiration är ett minimalistiskt helvitt och modernt kök med London-luckor. Luckan London har ett integrerat grepp genom stilrena infällda kanter istället för beslag, vilket både är praktiskt och snyggt! De långa vågräta linjerna i köket skapar ett stramt, minimalistiskt och stilrent uttryck. Allt onödigt är bortskalat. De stora släta och ljusa ytorna gör också att köket upplevs större. Vitt är en sådan färg som aldrig går ut tiden utan alltid känns fräscht och modernt.


Vill du ha ett tidlöst vitt kök?

Vita kök är både standard och tidlöst på samma gång, och går att variera i oändlighet. Med den rena canvas som vitt skapar finns det väldigt många olika möjligheter för vita kök. Man kan t.ex. ha olika textur på luckorna, t.ex. högblanka luckor, matta luckor, släta luckor, luckor med mönster, vitlaserade träluckor eller profilerade luckor m.m. Vitt är inte bara vitt, du kan ha olika nyanser på ditt vita kök. t.ex. gräddvitt kök, vaniljvit, kokosvit, bomullsvit m.m. Du kan också skapa spännande kontraster med vita kök genom att blanda in andra material och färger, t.ex. genom en bänkskiva i granit, marmor eller trä. Eller varför inte ha olika färger på köket?

Vitt har fördelen att det är så lätt att kombinera med andra färger och stilar. Använd t.ex. vitt på köksdelen och svart på köksön, eller vitt på de övre skåpsluckorna och en annan färg på de nedre luckorna. Och genom att använda vitt på alla delar i köket förutom en del, kan du skapa extra fokus på den delen, t.ex. ett vackert golv, en kaklad vägg eller en bänkskiva. Vitt är en fantastisk bas helt enkelt. Stilren och tidlös i sin bara vita skrud, eller mer spännande med kombinationer med vitt.


Vill du ha hjälp med att välja kök kan du kontakta din närmsta Creoform återförsäljare, eller ta kontakt med en av våra köksspecialister som guidar dig hela vägen.
inläggets kategorier:

Fler spännande inlägg

Inspirerande kategorier

Vi tillverkar moderna kvalitetskök där anpassade lösningar är standard, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul.

Välkommen till oss på Creoform Kök.

Fler spännande blogginlägg

Trend

Kökstrender förr

Hur såg egentligen kökstrenderna ut förr i tiden? Är det några kökstrender som lever kvar än idag? Vi på Creoform har dykt ner i kökets trender sen tidigt 1800-tal fram till 2000-talet.

Kök

Köksinspiration - Platsbyggt kök i shakerstil

Ett exklusivt, varmt och välkomnande kök i shakerstil med perfekt platsbyggd känsla och infällda luckor.

Kök

Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Ett gediget, värmande kök som tillför lite stabilitet i en värld av kaos. Rustikt, rofyllt och lantligt kök med känslan av platsbyggt.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.