Få exklusivt knivset och block från Global vid beställning av nytt kök. Värde 6 398:-

Tillbaka till blogg

Köksinspiration - Milano Duvblå

Nu är det Mars, officiellt en vårmånad! Därför välkomnar vi våren med Milano Duvblå som är månadens köksinspiration.

Blått är årets färg enligt Pantone som valt ut färgen Classic Blue inför 2020 som ska symbolisera tidlöshet, lugn, elegans och enkelhet - Något vi verkligen kan säga om det här köket! Blå är en färg som utstrålar lugn och harmoni, det är rogivande och skapar avslappning. Blått för tankarna till havet eller himlen som t.ex. midnattsblått eller ljusare himmelsblått. Blått har också länge varit en klassisk skandinavisk färg.

Detta kök har pumpat upp elegansen genom att föra in detaljer av guld och polerad mässing, t.ex. i valet av beslag och köksblandare. Genom att ha olika färg på luckorna på matlagningsdelen och köksön har man delat upp köket i två olika delar. Det ger en härlig kontrast utan att den blir för skarp. Bänkskivan Corian i färgen White Cap som påminner om natursten är samma på både köksön och vid matlagningsdelen, vilket knyter ihop de båda delarna. De målade matta och släta Milano-luckorna i färgen Duvblå och vit gör att ljuset studsar behagligt i köket.

Med det här moderna och eleganta köket känner vi oss redo för våren!

inläggets kategorier:

Fler spännande inlägg

Inspirerande kategorier

Vi tillverkar moderna kvalitetskök där anpassade lösningar är standard, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul.

Välkommen till oss på Creoform Kök.

Fler spännande blogginlägg

Trend

Kökstrender förr

Hur såg egentligen kökstrenderna ut förr i tiden? Är det några kökstrender som lever kvar än idag? Vi på Creoform har dykt ner i kökets trender sen tidigt 1800-tal fram till 2000-talet.

Kök

Köksinspiration - Platsbyggt kök i shakerstil

Ett exklusivt, varmt och välkomnande kök i shakerstil med perfekt platsbyggd känsla och infällda luckor.

Kök

Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Ett gediget, värmande kök som tillför lite stabilitet i en värld av kaos. Rustikt, rofyllt och lantligt kök med känslan av platsbyggt.

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.