Köksinspiration - Engsö Exclusive Pärlgrå

Vi är många som just nu spenderar mer tid hemma. Det innebär också mer matlagning och mer tid i köket. Det sägs ju att köket är hemmets hjärta och i tider som dessa som kantas av oro, där vi också spenderar mycket mer tid hemma, är det viktigt att ha en trygg och rofylld plats att känna sig hemma i. Denna månad har vi valt ut det rustika och gedigna köket Engsö Exclusive i Pärlgrå med platsbyggd känsla som månadens köksinspiration, vilket känns passande nu när vi behöver stabilitet och då våren, påsken och ljuset är påväg.  

Köket är svartvitt i lantligt stuk med målade Engsö-luckor i den ljusgrå färgen Pärlgrå. Pärlgrå är en väldigt behaglig ljusgrå, nästan varmvit, färg som varken känns för mörkt grå eller för stramt vit. Grått har blivit en av de mest populära kulörerna och vissa kallar det t.o.m. ”det nya vita”. Engsö-luckan är en ramlucka med spegel och allt i köket är skräddarsytt med helinfällda luckor, golvsocklar och takanslutningar.  Den svarta bänkskivan är en mattslipad granitskiva som ansluter en bit upp på väggen till kaklet. De gammaldags skålhandtagen tillför den omslutande lantliga känslan tillsammans med inredningen.

Fler spännande inlägg

Vi tillverkar moderna kvalitetskök där anpassade lösningar är standard, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul.

Välkommen till oss på Creoform Kök.

Inspirerande kategorier

Ett svenskt familjeföretag med samma passion, värderingar och kvalitetstänk som vid starten för 45 år sedan.

Vi tillverkar moderna kvalitetskök med känsla, där anpassade lösningar är en självklarhet, oavsett om du vill förnya eller förändra köket helt. För oss och alla i Creoform-familjen handlar det om hög kvalitet, bra service och snygg design. Och framför allt att det ska vara enkelt och kul att köpa ett nytt kök.
Välkommen till oss på Creoform Kök.